Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δουλειές με φούντες

Πολύ περισσότερες από εκείνες που υπόσχεται είναι στην πραγματικότητα οι θέσεις εργασίας που τελικά θα δημιουργήσει ο Αντώνης Σαμαράς. Υπόσχεται μεν 770.000 θέσεις εργασίας, αλλά τελικά θα δημιουργηθούν 27 εκατομμύρια θέσεις εργασίας.

Πέρα από τις 27 εκ. θέσεις εργασίας που θα δημιουργήσει ο Αντώνης Σαμαράς να υπολογίσετε ακόμα κι εκείνες που υπόσχονται ο Καμίνης, ο Σγουρός και πολλοί άλλοι, που όμως είναι ανεξάρτητοι, κι έτσι οι θέσεις εργασίας που αυτοί θα δημιουργήσουν θα είναι και αυτές ανεξάρτητες των θέσεων εργασίας που θα δημιουργήσει ο Αντώνης Σαμαράς. Το γενικό σύνολο υπολογίζεται περίπου...
στα 30.000.000 θέσεις εργασίας.
Ο λόγος για τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς δεν ανακοινώνει το πραγματικό νούμερο των θέσεων εργασίας που θα δημιουργήσει είναι για να μην προβληματίσει τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη και άλλους ομοίους τους, που θα δουν αμέσως τον κίνδυνο μαζικής εισβολής σιχαμένων προσφύγων στη χώρα μας, αφού δεν θα φθάνουν οι Έλληνες για να καλύψουν τις νέες θέσεις εργασίας.
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν θέλει επίσης να στεναχωρήσει τον Βαγγέλη Βενιζέλο, που θα ανακοινώσει μόνος του 100 εκατομμύρια θέσεις εργασίας από τις οποίες θα πάρει στη συνέχεια πίσω 70 εκατομμύρια θέσεις εργασίας και θα τις κρατήσει για τον εαυτό του, ώστε να περισσέψουν τελικά τα 30 εκατομμύρια θέσεις εργασίας που θα δημιουργήσει ο Αντώνης Σαμαράς.
Κάποιους ενδοιασμούς για τις νέες αυτές θέσεις εργασίας εξέφρασε ο Φώτης Κουβελης, αλλά ησύχασε μόλις έλαβε τη διαβεβαίωση ότι οι περισσότερες από αυτές τις νέες θέσεις εργασίας θα έχουν θετικό πρόσημο και προοδευτικό περιεχόμενο.
Όμως, το πραγματικό νούμερο των θέσεων εργασίας που θα δημιουργήσει ο Αντώνης Σαμαράς έχει φέρει σε αμηχανία το Σταύρο Θεοδωράκη, διότι με τόσες πολλές θέσεις εργασίας, εκτός από τον ίδιο, όλοι οι άλλοι Έλληνες θα έχουν πια ένσημα, άρα θα μπορούν να φτιάξουν με τον ιδρώτα τους ο καθένας το δικό του Ποτάμι και κανείς δεν θα δέχεται πια να γίνει παραπόταμος κανενός.
Πάντως, ιδιαίτερα ικανοποιημένο φέρεται το Κ.Κ.Ε., αφού θεωρεί βέβαιο ότι με τόσες θέσεις εργασίας θα αναπτερωθεί το εργατικό κίνημα, και θα δικαιωθεί επιτέλους στα μάτια του λαού η καρτερική πολιτική που ακολουθεί για το ραντεβού του με την Ιστορία.
Αναρμόδιος για το θέμα δήλωσε ο πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε., εξηγώντας ότι ο ίδιος ασχολείται μόνο με τις ήδη υπάρχουσες θέσεις εργασίας, γι αυτό και δεν εμφανίζεται πουθενά όλα αυτά τα χρόνια.
Με εντολή του Αντώνη Σαμαρά, μέχρι να αρχίσουμε να δουλεύουμε θα πρέπει να αντέχουμε το άγριο δούλεμα.
by Sotos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου