Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ο.ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: "Περιφέρεια Ηπείρου και Πανεπιστήμιο συμπορεύονται υποχρεωτικά αν θέλουμε ουσιαστική ανάκαμψη και υψηλού επιπέδου ανάπτυξη για τον τόπο μας"



Μειωμένη χρηματοδότηση στα δημόσια πανεπιστήμια, έλλειψη προσωπικού, απαραίτητου για τη εύρυθμη  λειτουργία των ιδρυμάτων, αλλά  και ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της εκπαιδευτικής τους δραστηριότητας,  ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγας Γεροβασίλη με τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από την πλευρά της η κ. Γεροβασίλη τόνισε ιδιαίτερα την θέση της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» ότι Περιφέρεια Ηπείρου και Πανεπιστήμιο συμπορεύονται υποχρεωτικά αν θέλουμε ουσιαστική ανάκαμψη και υψηλού επιπέδου ανάπτυξη για τον τόπο μας.
Στη συνέχεια της περιοδείας της στο χώρο του πανεπιστημίου, η Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε με εργαζόμενους  καθώς και με υπαλλήλους που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Από την πλευρά των εργαζομένων εκφράστηκε η ιδιαίτερη αγωνία για το γεγονός ότι η διαθεσιμότητα λήγει μέσα στο Μάιο και ανοίγει έτσι διάπλατα η πόρτα της απόλυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου