Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Τιποτα πιο όμορφο απ´ τη στήριξη της οικογένειας

Στα πλαίσια του προκελογικού αγώνα σας παραθέτω το κείμενο που έστειλε η κόρη μουνσε φίλους της, προκειμένου να γνωστοποιήσει την υποψηφιότητα μου. 

Kαλησπέρα, καλησπέρα

που να το ξέρατε όταν αλληλογραφούσατε με μένα ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν η ώρα που θα σας έστελνα ένα email με το οποίο θα σας ζητούσα έμμεσα την ψήφο σας.

Κάποιοι από εσάς ίσως να το περιμένατε. Κάποιοι μπορεί να το βρίσκετε ενοχλητικό. Κάποιοι μπορεί να το βρίσκετε χρήσιμο. Όλοι όμως έχετε ένα κοινό. Την Κυριακή θα μπείτε σε ένα παραβάν και θα κληθείτε να ξεδιαλέξετε ένα σωρό από χάρτινα σεντόνια με ονόματα υποψηφίων. Και αφού επιλέξετε ένα σεντόνι θα πρέπει να βάλετε και σταυρό σε ένα όνομα. Πώς διαλέγεις ποιο απ΄αυτά τα ονόματα αξίζει την ώρα που θα χάσετε για να μπείτε και να βγείτε από το παραβάν;

Στην προ facebook και google εποχή ο τρόπος επιλογής υποψηφίου ήταν κυρίως ένας. Να ψηφίσουμε αυτόν που μας υποδεικνύει ο γνωστός/συγγενής/φίλος/εργοδότης/συνάδελφος  που "ξέρει απ'αυτά' καθώς ήταν αδύνατο να γνωρίσουμε όλους τους υποψηφίους. 

Στη σημερινή εποχή όμως η δυνατότητα να γνωρίσουμε τους υποψήφιους είναι στα χέρια όλων μας. Και αυτό θα ήθελα να κάνω με αυτό το email. Να σας γνωστοποιήσω την υποψηφιότητα του πατέρα μου Γιώργου Κρανά με την παράταξη "'Ήπειρος Ανατροπής" η οποία διεκδικεί την περιφέρεια Ηπείρου. 

Όσοι από εσάς δε θέλετε να κάνετε κλικ στη σελίδα του στο facebook  ή στο blog του (στο οποίο αναρτά και φορολογικού περιεχομένου posts με την πρότερη ιδιότητά του ως οικονομικός επιθεωρητής) μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

1. Καταρχήν who is Giorgos Kranas?
Ο Γιώργος Κρανάς είναι μικρότερος απ΄τον Μπουτάρη και μεγαλύτερος απ΄τη Ρένα Δούρου. Είναι τέως Οικονομικός Επιθεωρητής εφοριών (όχι δεν τα έφαγε μαζί με τον Πάγκαλο, αλλιώς δε θα σας ζητούσα την ψήφο τώρα μέσω email αλλά θα  ήμουν έξω και θα σας κερνούσα αβέρτα ποτά. H βασικά θα ήμουν τελείως έξω, έξω από Ελλάδα και θα συνέχισα να τα τρώω). Το 2002 εκλέχτηκε Δήμαρχος στο Δήμο Παμβώτιδος τον οποίο υπηρέτησε και στην αντιπολίτευση από το 2006 ως το 2010. 

2. Ok, τον ψαξαμε στο facebook και τον είδαμε. Έχει άσπρα μαλλιά κι  εμείς θέλουμε νέους. Τι νέο μπορεί να μας προσφέρει ?
Το ότι οι νέοι φέρνουν απαραίτητα και κάτι νέο μου θυμίζει επιχείρημα που μας μάθαιναν στην έκθεση στη δέσμη.  Νέο με αυτήν την έννοια τίποτα. Ο Γιώργος Κρανάς έχει να προσφέρει αυτά που προσφέρει χρόνια τώρα. Εντιμότητα. ειλικρίνεια, διαφάνεια, ορθή διαχείριση, ορθή διοίκηση. Και κατά μία έννοια όλα αυτά ναι είναι νέα! Και φυσικά πρόκειται για έναν άνθρωπο που θα προσφέρει στο κομμάτι που γνωρίζει φροντίζοντας παράλληλα να δοθεί χρόνος και πόροι σε όλες τις νέες και φρέσκιες ιδέες.

3. Η "Ηπειρος Ανατροπής" είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ, Εμείς ξέρουμε ότι ο Γιώργος Κρανάς είναι ΠΑΣΟΚ. Είναι δηλαδή κλασική περίπτωση Πασοκου που πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί να τον ψηφίσω;
Χμ, ας ξεκινήσουμε απ' το ότι δεν είναι η κλασική περίπτωση Πασόκου. Το 2002 παραιτήθηκε από την υποστηριζόμενη από το ΠΑΣΟΚ παράταξη με επικεφαλής τον Αργύρη Μάντζιο εξαιτίας της προμήθειας ενός μεταχειρισμένου πούλμαν  ( αντί του καινούργιου που παραγγέλθηκε) και της απαλλοτρίωσης του λόφου "Καλούση" και  κατέβηκε στις εκλογές ως επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού έχοντας απέναντι τον υποψήφιο από το  ΠΑΣΟΚ κο Μάντζιο.  Το 2006 πάλι ως ανεξάρτητος και έχοντας το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. απέναντι έχασε τις εκλογές κυρίως επειδή αρνήθηκε  την έκδοση  νέων αδειών εγκατάστασης πτηνοτροφείων στο Λεκανοπέδιο και επειδή  αντιτίθοταν σθεναρά στο θέμα της χωροθέτησης  του ΧΥΤΑ  σε ακατάλληλη θέση στο Ελληνικό, έχοντας ως όραμα την χωροταξική  ολοκλήρωση του λεκανοπεδίου και την τουριστική και όχι μόνο αξιοποίηση των Τζουμέρκων. 

Eπίσης το να μετακινείται κάποιος από ένα κόμμα σε άλλο όταν πλέον το κόμμα  εγκαταλείπει  τις βασικές αξίες του και δεν τον εκφράζει είναι απόλυτα σεβαστό. Και πλέον δεν τον εκφράζει καθόλου η πολιτική που ασκειται από την κεντρική εξουσία του ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια της συγκυβέρνησης, η οποία κλονίζει την κοινωνική συνοχή   με τα επώδυνα μέτρα που συνεχίζει  να επιβάλλει  στους  ίδιους και στους ίδιους. Εξάλλου ποιος δεν είναι  προβληματισμένος σήμερα από την εικοσιπενταετή και πλέον  άσκηση της εξουσίας  του κ. Καχριμάνη που τείνει να πάρει τα χαρακτηριστικά μιας  «καθεστωτικής»  εξουσίας. Επομένως η  στράτευση  στην πρόσκληση  της κ. Γεροβασίλη , σε ένα πρόσωπο  νέο, μαχητικό , χωρίς βαρίδια και νοοτροπία του παρελθόντος κρίθηκε όχι μόνο αναγκαία αλλά  και επιβεβλημένη.

4. Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρουμε;
Ναι, ότι έχει και blog και facebook  και να να μπείτε να δείτε ότι άλλο θέλετε. Και επισης ότι σήμερα Τετάρτη θα εμφανιστεί στο  βραδυνό δελτίο ειδήσεων του ITV με τον Βλάση Ντόκα. Αν δεν τον δείτε, δεν πειράζει θα ανέβει η συνέντευξη στο blog και στο facebook. Γενικότερα δηλαδή μπείτε στο blog και το facebook. Το κατάστημα δέχεται σχόλια με μεγάλη χαρά. 

Σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που κάνατε να φτάσετε μέχρι εδώ κάτω. Ξέρω ότι ο χρόνος όλων μας είναι περιορισμένος και το εκτιμώ ιδιαίτερα. 

Θα χαρω πολύ να μάθω ότι το email σας φάνηκε χρήσιμο και φυσικά είστε παραπάνω από ευπρόσδεκτοι να το προωθήσετε και σε άλλους. Δεν έμειναν και πολλές μέρες άλλωστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου