Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Τσιφτετ-Ελιά !

Οι δημοτικές εκλογές σχεδόν πέρασαν, και εκείνο που έπεται είναι οι ευρωεκλογές και η υποχρέωση μας την Κυριακή να ρίξουμε την παντόφλα που πρέπει στον Βενιζέλο και την Ελιά, και σε αυτόν τον σαχλαμαράκια τον ...

Σταύρο! Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις με τον Έλληνα, γιατί άμα βγάζουν τον Ψινακη δήμαρχο, τον Σταύρο μπορεί να τον θεωρούν άτομο με πολύ βαριά πολιτική κατάρτιση και σκέψη, και προγράμματα και λύσεις για όλα τα θέματα της πατρίδας μας! Βεβαίως, γατί όταν ένας μαντράχαλος δημοσιογράφος φοράει παπούτσια ελβιελα και έχει σακίδιο στην πλάτη πρέπει αν είναι σπουδαίος πολύ και έχει πολλά σχέδια μέσα στο σακούλι του ... Όπως πχ και αυτοί της Χρυσής Αυγής που οι πιο πολλοί είναι φουσκωμένοι, είναι γιατί έχουν φουσκώσει από τη μόρφωση, την πολιτική ικανότητα το ήθος και τις τεχνοκρατικές γνώσεις! 
Σαν τον σεφ στην τηλεόραση που είναι γεμάτος με τατουάζ, λες και έχει γράψει όλες τις συνταγές στο κορμί του να μην τις ξεχάσει! Πολύ σπουδαίος σεφ, μμμμ… αν κι εγώ άμα τον δω σε εστιατόριο θα κοιτάζω μην πέσει κανένα τατουάζ στο πιάτο μου..! 
 Στο θέμα μας τώρα, ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος δεν έχει τατουάζ, και είναι φουσκωμένος μόνο από το πολύ φαΐ, και απλά έτυχε να είναι βοηθός του Αντώνη Σαμαρά! Ε, θέλει να τον ψηφίσουμε οπωσδήποτε! Τώρα γιατί να ψηφίσουμε το γενοσημο και όχι το αυθεντικό, αν προτιμούμε μνημόνιο και μνημόσυνο της χώρας, δεν ξέρω! 
 Το Πασοκ κρύβει το όνομα του πίσω από την Ελιά και εμείς θα πάμε να τους ψηφίσουμε για να τους σώσουμε κρυπτόμενους; Δεν κόβουμε την Ελιά να την κάνουμε καυσόξυλα; Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν βρίσκεις ούτε έναν πολίτη, ούτε έναν πολιτικό που να δηλώνει ότι ανήκει στο Πασοκ! Οι πάντες θεωρούν ότι είναι ένας ντροπιαστικός τίτλος, και με κάθε τρόπο θέλουν να το κρύψουν! Είναι σχεδόν σαν κάποιος να του αρεσει να αποκαλείται διαρρήκτης, παιδεραστής, πορτοφολάς! Ουδείς το κάνει!
 Κε Βενιζελο, τσοπάνος χωρίς πρόβατα δεν γίνεται! Τα δικά σας είναι απο καιρό φευγάτα σε άλλα μαντριά! Κι εσείς βαλθηκατε να φυλάτε άλλα κοπάδια της δεξιάς! Ο Ελληνικός λαός δεν έχει κανένα μα κανένα λογο να σας ψηφίσει! Αρκετά αναγουλιάσαμε που σας είδαμε να πατε πρώτος να χαιρετήσετε τον νεοναζί πρωθυπουργό της Ουκρανίας! 
Εφ όσον δεν το καταλαβαίνετε ότι ηρθε η ώρα σας για να πάτε σπίτι σας, θα σας το κάνει λιανά ο λαός της χώρας! Ελιά χωρίς φύλλα, και χωρίς καρπό, μόνο το αλυσοπρίονο την περιμένει!
Θόδωρος Γαλανοπουλος 
kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου