Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η στάση του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας και του κ. Δημάρχου του Δήμου Ιωαννιτών απέναντι στον Πρόεδρο & Δ.Σ. της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ».


   Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη περιοχή μας ο τρόπος  που αντιμετωπίζεται  το νέο αφεντικό της «ΔΩΔΩΝΗΣ», ο  Πρόεδρος  και Διευθύνων  σύμβουλος  κ.  Michael  ONeill. Ο Δήμαρχος  κ. Φίλιος  του έδειξε  την  «πόρτα»  του Δημαρχείου , σε αντίθεση με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας   που τον  προσκάλεσε  , σύμφωνα με δημοσίευμα  του Π.Λ. ,  σε επίσημο δείπνο  που παρέθεσε  προς τιμήν του ομολόγου  του Προέδρου  της Δημοκρατίας του ΛΙΒΑΝΟΥ.
    Οι Ηπειρώτες  κτηνοτρόφοι που στις  συναντήσεις τους έπαιρναν τις διαβεβαιώσεις  περί της διατήρησης  του ρόλου της γαλακτοβιομηχανίας « ΔΩΔΩΝΗ» , ίσως να αναρωτιούνται:  « ποιος  από τους δύο  ενήργησε  σωστά»;.  Ο Πρόεδρος της  Δημοκρατίας  ή
ο Δήμαρχος που φαίνεται να προσαρμόζεται στο κλίμα  των  εργατοπατέρων της περιοχής , γιατί   πιστεύει  ότι έτσι  κερδίζει  τις εντυπώσεις ;
ΣΧΟΛΙΟ:
     Ειλικρινά , ποιος  αγαπάει  περισσότερο  το κτηνοτροφικό κόσμο της Ηπείρου;  Στο ερώτημα αυτό θυμήθηκα  τα λόγια  της σοφής αείμνηστης γιαγιάς μου :  « Παιδί μου και οι δύο , αλλά  ο καθένας με τον τρόπο του…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου