Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Αληθεύει ότι άφησαν παγωμένη τη μεγάλη πισίνα στο Κολυμβητήριο Ιωαννίνων για..οικονομία;


         Αναδημοσιέυουμε από το  firmani.gr  την καταγγελία γονέων για έλλειψη θέρμανσης του κολυμβητηρίου  με τον τίτλο «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ»

                 Δημοσίευμα  16/12/2012

  Άφησαν παγωμένη τη μεγάλη πισίνα στο Κολυμβητήριο Ιωαννίνων για..οικονομία, ενώ οι γονείς πληρώνουν 40 ευρώ το μήνα.Έτριζαν τα δόντια τους την Παρασκευή  (14/12/2012) .

http://www.firmani.gr/images/stories/sports/kolumvitirio.jpg
      Από τους κουβάδες που μαζεύουν τα βρόχινα νερά από τη στέγη του ΕΑΝΚΙ που μπάζει από παντού , περάσαμε στην ..ψυχρολουσία της μεγάλης πισίνας στο Κολυμβητήριο...Όπως καταγγέλλουν στο www.firmani.gr γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο κολυμβητήριο των Ιωαννίνων και πληρώνουν μάλιστα 40 ευρώ το μήνα, εκ των οποίων τα 20 πηγαίνουν στο Σύλλογο και τα 20 για τις ανάγκες του χώρου , την περασμένη παρασκευή τα παιδιά που μπήκαν στη μεγάλη πισίνα μόνο χιονάνθρωποι δεν έγιναν... Τα δόντια τους έτριζαν από το κρύο, καθώς η πισίνα ήταν παγωμένη και κανένας δεν έδινε εξηγήσεις για το τί συνέβη. Προφανώς λόγοι...οικονομίας έλεγαν πολλοί στο χώρο, αλλά εις βάρος της υγείας των παιδιών και μάλιστα Χειμώνα καιρό με τον υδράργυρο λίγους βαθμούς κάτω από το μηδέν ,πάει πολύ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
                                                  ΣΧΟΛΙΟ
   Για χάρη  της αλήθειας  θα περιμέναμε  τουλάχιστο μια απάντηση στο ανωτέρω δημοσίευμα  από τους αρμόδιους  εμπλεκόμενους διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας το γεγονός.
Υ/Γ: Ως  προηγούμενη διοίκηση του  ΠΕΑΚΙ  που συχνά – πυκνά  δεχόμασταν αστήρικτες και ενορχηστρωμένες  καταγγελίες πολιτικού χαρακτήρα ,τέτοια  φαινόμενα  δεν υπήρξαν, αλλά ούτε και επιβαρύναμε  τον αθλούμενο με 40 ευρώ  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου