Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ο Λόγος πάλι για τους « Φουσκωμένους» λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α.Ι



       Αναγκάζομαι να επανέλθω για τους  « Φουσκωμένους»  λογαριασμούς  του νερού  στη διαφαινόμενη αναποτελεσματική πολιτική  της διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. ,  με αφορμή τους  λογαριασμούς που λάβαμε τελευταία. Και ενώ ο αντιπρόεδρος απέδωσε τους  «φουσκωμένους»  λογαριασμούς  στους υπαλλήλους που δεν μπόρεσαν    να καταμετρήσουν στην ώρα της  την  κατανάλωση νερού, μπορεί να  μας απαντήσει στα ακόλουθα:  
    Ποιοι ευθύνονται και οι λογαριασμοί στη Δημοτική Ενότητα ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ δεν εκδίδονται στην ώρα τους , μια και ο χρόνος  έκδοσης  των  έναντι λογαριασμών  έγινε στις 10/12/2012 για την περίοδο κατανάλωσης από 1/4/2012 έως 30/6/2012;
   Έγινε στην ώρα της  η καταμέτρηση  του δεύτερου τετραμήνου, ώστε να  αποφευχθούν τα ίδια λάθη που σημειώθηκαν αλλού εξαιτίας της  υψηλής χρέωσης λόγω αλλαγής κλίμακας;
  Δυστυχώς, οι απαντήσεις που δόθηκαν  για τους   « Φουσκωμένους»  λογαριασμούς  μας οδηγούν με θλίψη  στην  αναγκαιότητα  ριζικής αλλαγής της Πολιτικής   & Διοικητικής Διοίκησης .
   Κλείνοντας  επισημαίνω ότι,  επειδή το κύριο βάρος  σε μια σύγχρονη οικονομική μονάδα το επωμίζεται η Πολιτική  Διοίκηση , οφείλει ο  ¨προεδρεύων ¨ αντιπρόεδρος κ. Θεμελής  να  ενημερώσει τους καταναλωτές, για το τι πράγματι συμβαίνει, εκτός και αν σφυρίζει αδιάφορα,  επειδή έχει ενστερνισθεί  τις οικονομικές θεωρίες περί Μονοπωλιακής  θέσης  της Δημοτικής Επιχείρησης που διοικεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου