Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Βαρουφάκης: «Καρφώνει» και απογειώνει το βιβλίο του .


  Στο Βήμα της Κυριακής  με τον τίτλο  «Ανήλικοι στο δωμάτιο»  η Δήμητρα  Κρουστάλλη   αποκαλύπτει τους απίστευτους διαλόγους μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Γιάννη Βαρουφάκη.  Αναφέρει  μάλιστα  ότι ο Βαρουφάκης «καρφώνει»  τους πάντες , αναδεικνύοντας   ταυτόχρονα την αμφιθυμία  με τη οποία  αντιμετώπισαν τον πρώτο καιρό  την Κυβέρνηση οι εταίροι. Ο ίδιος  μάλιστα αποκαλύπτει  ότι κατέγραψε  την συνομιλία στο κινητό του την οποία και φόρτωσε  από το τηλέφωνο του   στον υπολογιστή του  και την αποθήκευση σε ένα στικάκι  USB  για περαιτέρω  χρήση.

   Θεωρώ ότι δεν  χρειάζεται να καταφεύγει κανείς αξιωματούχος σε κρυφές  ηχογραφήσεις ανεπισήμων συνομιλιών, όταν για να βρεις την αλήθεια, αρκεί να διαβάσεις τα πρακτικά των  συνεδριάσεων. Δεν γνωρίζω αν η ενέργειά του αυτή  στόχευε στην προβολή  και στην Ελλάδα    του βιβλίου του,  που  διαφημίζεται στο εξωτερικό από τους“ Sunday Times  ως το νούμερο 1 best seller .   

    Προσωπικά, δεν θα τον ακολουθήσω  για τη διαφήμιση του  υπό έκδοση βιβλίου μου  μια και η αλήθεια  για το ξεπούλημα  του Λόφου «Καλούση» ,την καταπάτηση της  δημοτικής περιουσίας, την προμήθεια  μεταχειρισμένου , αντί καινούργιου ,  λεωφορείου κλπ  βρίσκονται μπροστά στα μάτια μας αρκεί να διαβαστούν προσεκτικά  τα πρακτικά και τα  έγγραφα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου