Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Αντιδράσεις εμπόρων-βιοτεχνών-επαγγελματιών για ΟΑΕΕ- Σύσκεψη ΕΣΕΕ-ΓΣΕΒΕΕ-ΠΟΕΙΑΤΑ-ΣΑΤΑ-ΠΣΧΕΜ για τις απειλές από ΟΑΕΕ και ΚΕΑΟ στους ΜμΕ

Θύελλα αντιδράσεων από τους εμπόρους, βιοτέχνες και επαγγελματίες έχει προκαλέσει η μαζική αποστολή ειδοποιητηρίων του ΟΑΕΕ προς τους ασφαλισμένους του. Η ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας), η ΠΟΕΙΑΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ), το ΣΑΤΑ (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Αττικής) και το ΠΣΧΕΜ (Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών) εκφράζουμε την έντονη αντίθεση μας στα απειλητικά αυτά “ραβασάκια” προς τους επαγγελματίες που δοκιμάζονται από την ύφεση και τον οικονομικό στραγγαλισμό και ζητάμε την αναστολή της αποστολής τους.

Θεωρούμε ότι με εκφοβισμούς και απειλές δεν είναι δυνατόν να αυξηθεί η ρευστότητα του ταμείου των ελευθέρων επαγγελματιών. Είναι προφανές ότι όποιος από τους ασφαλισμένους μπορούσε μέχρι τώρα να ενταχθεί και να ανταποκριθεί στις υφιστάμενες ρυθμίσεις, το έχει ήδη κάνει.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, οι φορείς μας αποφάσισαν κοινή δράση για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος που έχει στοιχεία ανθρωπιστικής κρίσης και μπαίνουν μπροστά σε ένα αγώνα αλλαγής πολιτικής που κύριο στόχο έχει να σωθούν τόσο η κοινωνία όσο και οι επαγγελματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου