Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

«Μπλόκο» από 20 βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο κ. Κασσής, για τον ΕΝΦΙΑ!


Στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ  ζητούν την άμεση  διόρθωση των λαθών  και την τιμωρία των υπευθύνων!  Αγνοούν δηλαδή ότι υπεύθυνοι για την ψήφιση  του  άδικου νόμου είναι οι ίδιοι.
 Μεταξύ των  20   σύμφωνα με δημοσίευμα της  εφημερίδας Realnews  είναι και  ο συντοπίτης μας  βουλευτής  Μιχάλης Κασσής ο οποίος  δήλωσε τα εξής:
 « Οφείλουμε  ως Κυβέρνηση  ( και γιατί όχι ως βουλευτές;)  να ζητήσουμε  συγγνώμη για τη μεγάλη  αναστάτωση που έχει προκληθεί στην κοινωνία με την ανακοίνωση του ΕΝΦΙΑ και τα  λάθη που βρέθηκαν. Πρέπει να τροποποιήσουμε το νόμο , ώστε  να γίνει  πιο αναλογικός και δίκαιος και ο καθένας  να πληρώσει σύμφωνα  με τα περιουσιακά του στοιχεία. Αν δεν  γίνουν αυτές οι τροποποιήσεις , υπάρχει  σοβαρό πρόβλημα  στην κυβέρνηση και πολιτικές ευθύνες  στους καθ΄  ύλην αρμόδιους του υπουργείου ( δηλαδή οι αρμόδιοι του υπουργείου  νομοθετούν και οι βουλευτές  απλά ψηφίζουν;). Αν  οι ρυθμίσεις δεν είναι  σύμφωνες  με όσα  ψηφίσαμε ( σύμφωνες με όσα ψηφίσατε είναι)  , αν δεν  μας  ικανοποιούν, δεν υπάρχει περίπτωση  να το ψηφίσω»
ΣΧΟΛΙΟ:  Πόσες φορές  μιλήσατε  και πράξατε αντίθετα  με τα όσα  έχετε  πει!  Φτάνουν  πια οι λεονταρισμοί  με το πρόσχημα  του πατριωτικού χρέους  διατήρησης  της συγκυβέρνησης. Αν ενθυμούμαστε καλά οι ίδιοι λεονταρισμοί προβλήθηκαν και κατά την ψήφιση  του νόμου  για να  μετατραπούν  στη συνέχεια  σε θετική ψήφο μετά τις βελτιώσεις που έγιναν  και μείνατε ικανοποιημένοι. Τροποποιήσεις που σήμερα  αποκαλύπτουν τα εκκαθαριστικά   άδικες ( π.χ. τιμές ζώνης Αμφιθέας, Πεδινής , Λιγκιάδων κλπ)  και  σας αναγκάζουν  υπό το βάρος της κοινωνικής πίεσης  να δηλώνετε ξανάότι  αν οι ρυθμίσεις  δεν είναι σύμφωνες  με όσα ψηφίσετε !  δεν υπάρχει περίπτωση  να το ψηφίσετε;. Εδώ ισχύει η παροιμιώδης αυτή έκφραση ¨Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου¨
Σημείωση: Οι σημειώσεις στις παρενθέσεις δικές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου