Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΠΕΑΚΙ: Παραμονές και αποστρατείες στη νέα Διοίκηση



Πετυχημένο κρίθηκε το έργο του προέδρου του  Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι)  κ. Συκοβέλου  και σύμφωνα με δημοσιεύματα η πολιτική ηγεσία (τοπική & κεντρική)  ανανέωσε τη θητεία του   για να μην ανασχεθεί  η εξελικτική πορεία  των έργων και για να  απορροφηθεί η από μηχανής Θεού   έκτακτη επιχορήγηση των 100.000 ευρώ  του Υπουργού Πολιτισμού  και Αθλητισμού κ. Τασούλα.

    Πιστεύουμε ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του  θα   δημοσιοποιήσει και το τεράστιο  έργο  που έχει παραγάγει  κατά τη διετή θητεία  και   κυρίως το έργο που προγραμματίζει για την επόμενη περίοδο, μετά και από τη μη ανανέωση της θητείας μελών της διοίκησης. Διαφαίνεται πως η διαχείριση του  κολυμβητηρίου παρουσίασε  σοβαρές στρεβλώσεις  στις οποίες η νέα διοίκηση οφείλει να αναφερθεί .


   Την ίδια υποχρέωση βεβαίως έχουν  και τα μέλη που απομακρύνθηκαν μια και  οι γενικοί φορείς του κράτους αλλά  και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου οφείλουν να τηρούν τις αρχές της διαφάνειας  και της πλήρους νομιμότητας στη λειτουργία   των αθλητικών εγκαταστάσεων ( άδειες λειτουργίας, τήρηση των  δημοσιονομικών κανόνων κλπ).

 Κλείνοντας, να ευχηθούμε στη νέα  διοίκηση  δύναμη και πρόοδο  για να υπερβεί  την  στασιμότητα  που  βιώνει η περιοχή μας  σε αθλητικές υποδομές.
  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου