Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Δανεικά και αγύριστα με παρακοιμώμενους κονδυλοφόρους.



   Στο  «ΒΗΜΑ»  σήμερα του ιδιοκτήτη πλέον κ. Β. Μαρινάκη , επανέκαμψε  και ο πρώτος «δραπέτης»  της ΔΟΛ  κ. Γιώργος  Παπαχρήστου με άρθρο του  με τίτλο « Των οικιών  υμών…», για να στηλιτεύει για μια ακόμα φορά  τη σημερινή Κυβέρνηση, επειδή τόλμησε  να χρησιμοποιήσει το «άθλιο επιχείρημα   ότι δεν είχαμε  αεροπλάνα  δασοπυρόσβεσης επειδή η Ν.Δ. και το ΠαΣοΚ  χρωστούν  400 ή 500 εκατ.  ευρώ  σε δάνεια , λες  και αν τα δύο  κόμματα πλήρωναν   τα δάνεια αυτά  στις τράπεζες , η Κυβέρνηση  των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ θα μπορούσε  να τα πάρει  από αυτές και να αγοράσει  Canadair!   Ή αν,  ας πούμε ,  τα καταργούσαν  δια νόμου,  αυτό αυτομάτως  θα έκανε  τη Χώρα  επαρκέστερη σε μέσα  και ανθρώπους»
     Ωραία επαναφορά του κ. Παπαχρήστου στις βασικές  αρχές   του Β  Μαρινάκη  που  δημοσίευσε   με τον τίτλο « Γιατί βγήκα μπροστά» . Αντί λοιπόν με το περιεχόμενο του άρθρου  του να στηλίτευε τα δάνεια που λείπουν από τα ταμεία και βρίσκονται στις τσέπες των κομμάτων και πιθανόν σε παρακοιμώμενους   κονδυλοφόρους, προχώρησε  σε ειρωνικά  σχόλια  καταλογίζοντας , σε  περίπτωση πληρωμής των δανείων ,  ανικανότητα προμήθειας Canadair! , υποβαθμίζοντας έτσι το ζητούμενο για τον ρημαγμένο λαό που είναι η επιστροφή των δανείων  , για να συμβαδίζει με το επικοινωνιακά προωθούμενο σύνθημα των δανειοληπτών κομμάτων , αλλάξαμε!!!!.
   Κλείνοντας την μικρή μου παρέμβαση δεν μπορώ να μην ζητήσω από τον  megaδημοσιογράφο  να μας ενημερώσει για τις προθέσεις επιστροφής  και πότε των δανείων αλλά και  ποιοι παρακοιμώμενοι  δημοσιογράφοι  καρπώθηκαν  από τις «καλές» τους υπηρεσίες που προσέφεραν στην αθέμιτη πλουτοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου