Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Στη θέση «Μπούφος - Ασφακούλα» της Τοπικής Κοινότητας Μπάφρας (όμορης του Κουτσελιού) η Κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Ιωαννίνων .


           Δημοπρατείτε η κατασκευή του έργου : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 
            Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ  διακηρύσσει  τη με ανοικτή δημοπρασία επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου:  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Προϋπολογισμού 539.349,59 Ευρώ (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.),   
 και   καλεί     τους ενδιαφερόμενους εργολήπτες να υποβάλουν προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του ως άνω έργου.
                                  Τόπος εκτέλεσης του έργου
          Δήμο Ιωαννιτών, στη θέση «Μπούφος - Ασφακούλα» της Τοπικής Κοινότητας Μπάφρας, της Δημοτικής Ενότητας Ανατολής, Νομός Ιωαννίνων.
           Περιγραφή και ουσιώδη χαρακτηριστικά του έργου
                    Το έργο αφορά στην κατασκευή ενός (1) κινητού Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) για την εξυπηρέτηση των αναγκών μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου Ιωαννιτών, ήτοι των Δημοτικών Ενοτήτων Ιωαννιτών, Ανατολής, Μπιζανίου, Παμβώτιδος, Περάματος και Νήσου. Ο ΣΜΑ θα εγκατασταθεί στη θέση «Μπούφος - Ασφακούλα» της Τοπικής Κοινότητας Μπάφρας, της Δημοτικής Ενότητας Ανατολής του Δήμου Ιωαννιτών.
Ο σταθμός θα είναι κινητός και θα λειτουργήσει με τη χρήση σταθερών συμπιεστών (πρεσών) και αποσπώμενων container κλειστού τύπου. Τα απορρίμματα θα οδηγούνται στο ΧΥΤΑ Ελληνικού έως ότου λειτουργήσει η ΜΕΑ Περιφέρειας Ηπείρου όπου και θα οδηγούνται τελικά.
Το γήπεδο εγκατάστασης του ΣΜΑ είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Ιωαννιτών. Για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συγκεκριμένου οικοπέδου έχει εκδοθεί το υπ’ αριθμ 5643/724/11-02-2014 έγγραφο του Δήμου Ιωαννιτών.
 ΕΡΩΤΗΜΑ: Οι πολίτες  της τοπικής κοινότητας  Κουτσελιού  ερωτούν ποιά είναι η θέση του  Προέδρου  και του τοπικού  συμβουλίου  του Κουτσελιού  πάνω στο μεγάλο  θέμα  αυτό . Άραγε, τον απασχόλησε το θέμα  τον πρόεδρο ή ως συνήθως  δεν τον απασχολούν άλλα  θέματα  , πλην  της κατάθεσης  μηνύσεων σε  βάρος διαμαρτυρόμενων κατοίκων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου