Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Δάνεια ΜΜΕ: Όπου φτωχός και η μοίρα του.



Παρακολουθώντας  κανείς τις  συνεδριάσεις  στο κανάλι της Βουλής  της Εξεταστικής Επιτροπής  για τη διερεύνηση  τήρησης  της νομιμότητας  δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων και των  εταιρειών Μ.Μ.Ε.  από τις Τράπεζες  , καταλήγει αβίαστα  ότι ο κύριος όγκος των δανείων   δόθηκε  χωρίς εταιρικές  εγγυήσεις  και  τραπεζικά κριτήρια!!! . Μάλιστα οι διευθύνοντες  σύμβουλοι  λόγω το ότι  οι αρχικοί  δανειολήπτες    αδυνατούσαν να εξασφαλίσουν   τα νέα δάνεια  με προσωπικές εγγυήσεις     και για να  επιτευχθεί η αναδιάρθρωση, χωρίς να  εξυπηρετηθούν τα  ληγμένα δάνεια , τους υποδείκνυαν  τη  δημιουργία ομίλων    με σκοπό  να «αιμοδοτηθούν»   με ζεστό και αγύριστο  χρήμα.
  Βέβαια τα ίδια κριτήρια  δεν ίσχυαν  και για τα ΜΜΕ της επαρχίας , των οποίων οι  ιδιοκτήτες   προσέφεραν  μεγάλη πολιτική  στήριξη , λόγω ιδεοληψίας,   κάτι που δεν συναντούσες στα ΜΜΕ των Αθηνών.
 Οι πολίτες με όσα βλέπουν  περιμένουν μια  τοποθέτηση  και γιατί όχι μια αντίδραση από τους ιδιοκτήτες των επαρχιακών ΜΜΕ.  Ιδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου