Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο Γιάννης έκανε πάλι την «Ανατροπή»…

Αφιερωμένη στα ΜΜΕ ήταν η εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη και όπως ήταν αναμενόμενο ακούσαμε τα πάντα: για το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπουργοί
του προσπαθούν να ελέγξουν την ενημέρωση, να κλείσουν κανάλια, να φιμώσουν δημοσιογράφους… Ένα πράγμα όμως δεν ακούσαμε, για τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ και του Σταύρου Ψυχάρη που του ασκήθηκε δίωξη!
  Ο Γιάννης Πρετεντέρης για άλλη μια φορά φόρεσε τα «μυωπικά» γυαλιά του και έκανε στο ακέραιο το δημοσιογραφικό του καθήκον! Ενημέρωσε τους ελάχιστους – ομολογουμένως, τηλεθεατές του για τις άγριες διαθέσεις της κυβέρνησης να προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες… «Ξέχασε» όμως σε μια εκπομπή αφιερωμένη στα ΜΜΕ να μιλήσει για την επικαιρότητα της ημέρας, όπως ήταν η άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος του αφεντικου του! Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης «ξεχνάει»… Μεγάλος άνθρωπος είναι όπως προδίδουν και τα λευκά μαλλιά του… Μην τον αδικούμε… Επειδή μια φορά «ξέχασε» να πει ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο (ενώ το ήξερε) και τώρα για το κακούργημα! Έλεος πια.


 ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου