Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ – Εκδήλωση στον Κατσικά με θέμα «Ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις»

Την Κυριακή 14 Ιούνιου πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών Ανατολής-Παμβώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις», στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Κατσικά με κεντρικούς ομιλητές  τους βουλευτές του νομού Γιάννη Στέφο και Μερόπη Τζούφη.
Αρχικά η Μερόπη Τζούφη έκανε μια σύντομη ανασκόπηση του έργου του ΣΥΡΙΖΑ από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου μέχρι σήμερα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, για την ρύθμιση στα ασφαλιστικά ταμεία το οποίο έδωσε την δυνατότητα σε επιχειρηματίες να πάρουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, για την αποκατάσταση δημοκρατικών ελευθεριών και για το επικείμενο νομοσχέδιο για την ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.
Στη συνέχεια ο Γιάννης Στέφος στην εισαγωγική του ομιλία αναφέρθηκε στην πορεία των διαπραγματεύσεων και τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε η ελληνική κυβέρνηση. Τόνισε πως στην επερχόμενη συμφωνία είναι πολύ σημαντικό να δοθεί έμφαση στα μέτρα τα οποία θα οδηγήσουν την χώρα σε αναπτυξιακή πορεία. Αναφέρθηκε ακόμη στο μεγάλο πρόβλημα φυγής των νέων στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας.
Μετά το τέλος των ομιλιών τους, οι βουλευτές απάντησαν σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων οι οποίες αφορούσαν κυρίως στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, στο χρονικό πλάνο των διαπραγματεύσεων, στις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν σε περίπτωση μη συμφωνίας καθώς και σε τοπικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου