Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΟΚΑΝΑ: Ελάτε να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια και να «εθιστούμε» στην ίδια τη ζωή!



    Ο ΟΚΑΝΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνει ενημερωτική δράση την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στα Ιωάννινα.
    Με σύνθημα «Εθισμένοι στη ζωή», απευθύνει ένα ανοιχτό κάλεσμα προς όλους, με σημείο συνάντησης την Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων (Ρολόι), όπου θα λειτουργεί -από τις 13:00 έως τις 20:00- Ενημερωτικό Περίπτερο και θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά
Αναλυτικά το  δελτίο τύπου αναφέρει:

 Εθισμένοι στη ζωή

24  Ιουνίου 2015

Ο ΟΚΑΝΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνει ενημερωτική δράση την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στα Ιωάννινα.

Απευθύνει ένα ανοιχτό κάλεσμα προς όλους, με σημείο συνάντησης την Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων (Ρολόι), όπου θα λειτουργεί -από τις 13:00 έως τις 20:00- Ενημερωτικό Περίπτερο. Έμπειρο προσωπικό από το Κέντρο Πρόληψης Ν. Ιωαννίνων «Σχεδία», θα παρέχει στους πολίτες, εξειδικευμένη πληροφόρηση, αξιόπιστες απαντήσεις και κατευθύνσεις για θέματα χρήσης ουσιών, ενώ θα διανέμεται ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά.

Με σύνθημα «Εθισμένοι στη ζωή», η δράση έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών όσον αφορά στο κρίσιμο θέμα των εξαρτήσεων, αλλά και στο έργο που επιτελείται από τον ΟΚΑΝΑ προς την κατεύθυνση μιας συντονισμένης και ολιστικής προσέγγισης του προβλήματος. Μιας προσέγγισης που δίνει έμφαση τόσο στους ενδεδειγμένους και αποτελεσματικούς τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου όσο και στην κοινωνικοεπαγγελματική ένταξη των απεξαρτημένων ατόμων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου