Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Λείπει μόνο το ονοματεπώνυμο!


Οι φωτογραφικές διατάξεις ποτέ δεν έλειψαν από την πολιτική ζωή και δη από τα κόμματα που βρίσκονταν στην κυβέρνηση. Μάλιστα, τέτοιου είδους διατάξεις συνήθως κατατίθενται στη Βουλή λίγο πριν από εκλογές. Ετσι, την περασμένη Δευτέρα σε τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών συμπεριλήφθηκε διάταξη για αποσπάσεις στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος (ΜΕΑ) στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Στη διάταξη αυτή αναφέρεται ότι επιτρέπεται να αποσπώνται στη ΜΕΑ ακόμη και εργαζόμενοι φορέων που δεν ανήκουν στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα! Μένει να δούμε ποιος ή ποια θα αποσπαστεί προσεχώς στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
    Το παραπάνω  είναι σχόλιο  της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ  και έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα όσα έχουν ειπωθεί  για μη ρουσφετολογικές  τροπολογίες,  αλλά πρόκειται για τροπολογίες  που επιβάλλει το κλείσιμο του έτους.
     Βέβαια,  θα παραθέσουμε τις  φορολογικές τροπολογίες  για να εξάγει κανείς  τα δικά του συμπεράσματα  περί του είδους των τροπολογιών , που  αποτελούν τροπολογίες δωράκια στον μεγάλο πλούτο που υπηρετεί πιστά η συγκεβέρνηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου