Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Η ποιότητα και το επίπεδο της Δημοκρατίας μας


   Η έκθεση της τρόικας για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Αθήνα αναρτήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στην ιστοσελίδα του Ολλανδικού Κοινοβουλίου. 
   Τη Δευτέρα συντάχθηκε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Γερμανικού Κοινοβουλίου η έκθεση για τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα συνοδεύουν την προληπτική πιστωτική γραμμή (ΕCCL) που θα λάβει η Ελλάδα μετά το πέρας του Μνημονίου.
    Επίσης, η ίδια έκθεση περιελάμβανε και τη δίμηνη παράταση του υφιστάμενου προγράμματος. 
     Η Ελλάδα δεν έδωσε ποτέ στη δημοσιότητα την έκθεση, ούτε στους βουλευτές. Επίσης, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη δίμηνη παράταση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ κι όποιος το αντιλήφθηκε έχει καλώς. Οι υπόλοιποι μπορούν να περιμένουν έως ότου την πάρουν στα χέρια τους οι βουλευτές που θα πρέπει να την ψηφίσουν ίσως τη Δευτέρα. Δεν μιλάμε μόνο για άλλο επίπεδο οικονομίας ή ευημερίας, αλλά και για άλλο επίπεδο δημοκρατίας.
ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Έγκριση του Σχεδίου της δεύτερης Σύμβασης Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΦΕΚ 262/17.12.2014 τ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου