Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Φ.ΦΙΛΙΟΣ: Δεν μπορεί να πείσει τους δημότες για τις γενναίες μειώσεις και προσπαθεί κατά την προσφιλή τακτική να τους μπερδέψει .

Αγαπητέ(η) συνδημότη (σα)
Με δελτίο τύπου  ο δήμαρχος κ. Φίλιος  γνωστοποίησε τις ¨ γενναίες μειώσεις¨ στα ανταποδοτικά τέλη για το 2014.
Ειδικότερα αναφέρει ότι : «Σε γενναίες μειώσεις των ανταποδοτικών τελών, όλων των κατηγοριών, προχωρά η Δημοτική Αρχή.  Έτσι για το 2014 και μετά από αρκετά χρόνια όλοι (;) οι δημότες θα δουν μειωμένα τα ανταποδοτικά τέλη χωρίς να υπάρξει καμία έκπτωση των παρεχόμενων υπηρεσιών….».
   Δηλαδή , αν σωστά αντιλαμβανόμαστε,   μας διαβεβαιώνει ότι οι παρεχόμενες   υπηρεσίες των τριών ετών άσκησης της εξουσίας   κινήθηκαν  μέσα στο  προγραμματικό πλαίσιο της  Δημ. Αρχής με αισθητή βελτίωση, γεγονός που φαίνεται από το υψηλό επίπεδο του φωτισμού, την  αναβαθμισμένη καθαριότητα , την περιβαλλοντική ευαισθησία, τους σωστούς  λογαριασμούς, τα δίκαια και χαμηλά τιμολόγια  κλπ. !
    Είπαμε, «Οι πολιτικάντηδες σκέφτονται τις επόμενες εκλογές. Οι πραγματικοί πολιτικοί σκέφτονται τις επόμενες γενιές».
  Και η δημ. αρχή αποδεικνύεται ότι δεν  σκέπτεται τις επόμενες  γενιές αφού δηλώνει ευχαριστημένη με τη διατήρηση των ίδιων παρεχόμενων υπηρεσιών  με τα φουσκωμένα τιμολόγια, την έλλειψη φωτισμού, την πλημμελή καθαριότητα  και το χειρότερο την εσωτερική τιμολογιακή ανισότητα  στη βάση του κόστους και οφέλους για τον δημότη και τις δημοτικές και τοπικές ενότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου