Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ο διαχρονικός της δημοτικής στασιμότητας και της ασέβειας πρόεδρος.


   Σε πρόσφατη τηλεοπτική του παρουσίαση  και προκειμένου  να ηρεμήσει τα  δημοτικά πράγματα μετά την   συγκέντρωση του  κ. Γκόντα , ο Πρόεδρος του
Κατά δήλωσή του Διαχρονικός..
Δημ. Συμβουλίου Ιωαννίνων  κ. Γιωτίτσας επιβεβαίωσε την απραξία του και την ασέβειά του έναντι των συναδέλφων του , ζώντων και τεθνεώτων, πλην βεβαίως του κ. Φίλιου που τον έχει επιλέξει στη θέση του προέδρου!.

     Δεν θα σχολιάσω  όλα όσα είπε  στην τηλεοπτική του παρουσία. Όμως δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε δύο θέματα που επιβεβαιώνουν την ασέβεια αλλά και τη στασιμότητα σε κορυφαία  δημοτικά θέματα.

          Πρώτον, αναφορικά με την ασέβεια  ο κ. Γιωτίτσας μεταξύ των άλλων είπε : « φταίει ο συνάδελφος Θεμελής»  και για την  υπεξαίρεση είπε : " ο  Μάντης,  που ήταν  και φίλος μου , αποφάσισε να πάρει εκείνος την  ευθύνη του!!! και 

    Δεύτερον, αναφορικά με τη στασιμότητα στα κορυφαία  δημοτικά θέματα  του διέφυγε να αναφερθεί στην προσωπική του παράλειψη  ως προέδρου να  ξαναφέρει για συζήτηση  το θέμα της εκλογής του « Συμπαραστάτη  του Δημότη και της Επιχείρησης».
   Φαίνεται, ότι ο   «διαχωρικός»  πρόεδρος την αναγκαιότητα  αυτού του θεσμού την απαξίωσε και την έθεσε  στα αζήτητα,  εξαιτίας της εμπεδωμένης παλαιοκομματικής  του αντίληψης .  

      Άλλωστε, είπαμε, όποιος είναι καλός  στις  μετατοπίσεις των ευθυνών σε άλλους , σπανίως είναι καλός  σε οτιδήποτε άλλο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου