Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Αναδημοσιεύουμε από το epirusgate επιστολή αναγνώστη προς τον δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη, για τον οίκο ανοχής στο Κουτσελιό .



       Αξιότιμοι κύριοι,
    Θέλω με την παρούσα επιστολή να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για όλη αυτή την προσπάθεια που καταβάλετε τα τελευταία χρόνια να αναδείξετε την Περιφέρεια και το Δήμο μας σε υπόδειγμα Ευρωπαϊκής περιοχής. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ευγνωμοσύνη μου για τις επιτυχημένες επιλογές στρατηγικής που έχετε κάνει, σε δύσκολες εποχές, και οι οποίες έχουν φέρει την περιοχή
μας, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στις πρώτες θέσεις σε όλους τους δείκτες ανάπτυξης, προκοπής, ευμάρειας, απασχόλησης, βιομηχανικής παραγωγής, παροχής αποτελεσματικών υπηρεσιών κ.α. και μας έχουν κάνει :
(α) εμάς υπερήφανους ως ηπειρώτες και (β) εσάς, τους αιρετούς της καρδιάς μας.
  Με βάση τα...παραπάνω, αντιλαμβάνομαι πλήρως και εξαίρω και την τελευταία στρατηγική απόφαση ανάπτυξης της περιοχής μας, την οποία πήρατε με συνοπτικές διαδικασίες –σε ένα δαιδαλώδες και πλήρως γραφειοκρατικό διοικητικό πλαίσιο, οπότε σας συγχαίρω ακόμα περισσότερο- αφού μία που το πληροφορηθήκαμε από το τοπικό ενημερωτικό site (http://epirusgate.blogspot.gr/2016/01/oikos-anoxhs-ioannina.html#more) και μία που την επομένη είδαμε την ροζ ταμπέλα «Studio 69»    να ορθώνεται περίτρανη και δελεαστική στα αριστερά μας, στην Εγνατία οδό, καθώς αφήναμε την πόλη των Ιωαννίνων με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη. 
   Εξαίρω λοιπόν αυτή την απόφαση διότι:
   (α) σε κάθε ανεπτυγμένη περιοχή του κόσμου υπάρχει πάντα τουλάχιστον ένας οίκος ανοχής, οπότε το κενό που υπήρχε στην επιχειρηματικότητα των υπερ-ανάπτυκτων Ιωαννίνων ήταν θηριώδες και έπρεπε να καλυφθεί,
    (β) έρχεται σε συνέχεια και ολοκλήρωση των προηγούμενων πολιτικών σας, βλέπε αθλητικός τουρισμός (για καλή φυσική κατάσταση και αντοχή), θρησκευτικός τουρισμός (για να συγχωρεθούν τα επόμενα), οπότε τώρα και σεξοτουρισμός (για να αποκτούν νόημα τα προηγούμενα), 
  (γ) απευθύνεται και έρχεται να αγκαλιάσει ανθρώπους σαν κι εμένα, ανήμπορους πια από το ένα τους χέρι, ανθρώπους που η πολιτεία απλά τους βάζει μια ταμπέλα και τους αφήνει μόνους να περιφέρονται (άσκοπα μέχρι πρότινος στα Γιάννενα) προς αναζήτηση λευκής σαρκός.
   Θεωρώ πολύ έξυπνο και πολυμήχανο αυτό που κάνετε: σε μια περιοχή της πόλης που κάποιος θα περίμενε να ξεπηδήσουν (λόγω εγγύτητας με την Εγνατία) εταιρίες Logistics και άλλου τύπου μεταφορικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις, εσείς έχετε τη φοβερή, εναλλακτική ιδέα, πριν από αυτές, να αδειοδοτήσετε τον πρώτο οίκο ανοχής της πόλης ώστε, με αυτόν τον τρόπο, να κάνετε την συγκεκριμένη περιοχή ακόμα πιο δελεαστική στους μελλοντικούς επιχειρηματίες, να αυξήσετε συνεπώς τη ζήτηση για οικόπεδα και έτσι να μπορείτε να απαιτείται ακόμη υψηλότερα μισθώματα.     Ιδιοφυές! Πανούργο θα έλεγα σχέδιο, που θα φέρει ακόμα περισσότερα έσοδα στα ταμεία σας!
     Κλείνω αυτή την ευχαριστήρια επιστολή προς εσάς, βλαχοδημαρχέους της καρδιάς μου, με μια παράκληση (και παρακαλώ ο Περιφερειάρχης της καρδιάς μου που έχει ανοιχτές τις πόρτες του και στον τελευταίο ταπεινό πελάτη του να ικανοποιήσει το αίτημά μου). 
    Το πρόγραμμα επιδότησης διακοπών εργαζομένων και ανέργων με επιταγή κοινωνικού τουρισμού έτους 2015-16 του ΟΑΕΔ, να επεκταθεί στην περιοχή μας και να διαθέτει και επιταγές κοινωνικού σεξοτουρισμού.Έχετε ένα όνειρο για αυτόν τον τόπο κύριοι και αυτό είναι φανερό και δε μπορεί να διαφύγει από κανέναν μας.Σας χειροκροτώ και σας ευχαριστώ.

4 σχόλια:

  1. Σιγα ρε φιλε , πολυ κατακαρδα το πηρες εσυ . Σε κοβω να εισαι απ τους καλυτερους πελατες εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε ελπίζω το επόμενο μαγαζί να στηθεί στο κέντρο του γεροπλατάνου και να σας δω τοτε τι βιντεο θα ανεβαζεις

      Διαγραφή
    2. Μα αυτο δε στηθηκε στην πλατεια του Κουτσελιου ..Στο Γεροπλατανο δεν εχει κοσμο , τι να κανουν εκει..

      Διαγραφή
    3. ο επιχειρηματιας καλά έκανε και το έστησε εκεί. Δε λέμε αυτό.

      Οι αρχές ΄που δεν εχουν κανένα οικονομικό συμφερον δεν καταλαβαινουμε γιατι το επέτρεψαν να στηθεί εκεί. Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι οτι αυτόματα η περιοχή χαρακτηριζεται. Και η συγγρού όταν ξεκίνησε με ενα μαγαζί ξεκίνησε.

      Διαγραφή