Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Εκκρεμεί η επέκταση του Περιφερειακού Σχολείου Κουτσελιού από το 2007



   Με δελτίο τύπου  του Δήμου Ιωαννιτών πληροφορούμαστε ότι  ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, συγκάλεσε σύσκεψη στο γραφείο του, όπου συμμετείχαν:
-από την πλευρά του Δήμου, ο Δήμαρχος και  οι Αντιδήμαρχοι Ανάπτυξης  και Προγραμματισμού, Θανάσης Μανταλόβας και Παιδείας, Παντελής Κολόκας, καθώς και οι Πρόεδροι των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Βασίλης Τσαμπαλάς και Βούλα Τσίλη και
-από την πλευρά της Εκπαίδευσης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου, Αγγελική Φωτεινού και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων Νίκος Κολιός .
   Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η  συνεργασία Δήμου-Εκπαίδευσης για τις σχολικές κτιριακές υποδομές προκειμένου να γίνει η καλύτερη αξιολόγηση  της υφιστάμενης κατάστασης, ώστε να γίνει πιο άρτιος ο σχεδιασμός  των προτεραιοτήτων που θα τεθούν.
    Με  αφορμή  αυτή την σύσκεψη,  θέτω υπόψη την αναγκαιότητα  επέκτασης  καθ’ ύψους  του Δημοτικού Σχολείου  Κουτσελιού που εκκρεμεί από το 2007.
  Υπενθυμίζεται ότι το σχολείο  που εξυπηρετεί όλη την περιοχή  εξελίχτηκε σε  ένα δυναμικό σχολείο  και η αναγκαιότητα της επέκτασης  προέκυψε από  την ολοκλήρωση της  ανέγερσης .η οποία είχε ξεκινήσει το 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου