Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

¨ Στη σέντρα η πρόταση Πάτση για την εξαγορά του ΠΑΣ¨


  Ο περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης μιλώντας «με την ιδιότητα του φιλάθλου» παρενέβη στην υπόθεση εξαγοράς του ΠΑΣ και στην εμπλοκή με τη Δ.Ο.Υ. επιχειρηματιών που συμμετείχαν σε διάφορες διοικήσεις της ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια .
  Μεταξύ των άλλων ο περιφερειάρχης είπε ότι, ο κ. Χριστοβασίλης προσφεύγει για βοήθεια στις τοπικές αρχές, χωρίς ωστόσο να είναι εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις και ζήτησε να αναλάβει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις του για να απεμπλέξει από τις οφειλές προς το ελληνικό δημόσιο μέλη της Διοίκησης . Προχώρησε όμως ο κ. Καχριμάνης και πιο πέρα αποκαλύπτοντας ότι ήταν και αυτός αποδέκτης της πρότασης που κατέθεσε ο Ανδρέας Πάτσης, δικηγόρος και πρώην ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου, παρουσιάζοντας μάλιστα το σχετικό φαξ με την πρόταση για εξαγορά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
    Για την πρόταση αυτή της εξαγοράς ο κ. Χριστοβασίλης δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον του κ. Πάτση και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει ότι ουδέποτε, έως σήμερα, της κατατέθηκε πρόταση που να αφορά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρείας. Διευκρινίζει μάλιστα ότι ,οποιαδήποτε
πρόταση κατατίθεται οπουδήποτε αλλού κι όχι επίσημα στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπορεί να εκληφθεί ως σοβαρή και ως εκ τούτου δεν τον απασχολεί.
     Θέση στο θέμα που δημιουργήθηκε με τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα πήρε και ο δικηγόρος Γιώργος Βήτας που υπήρξε παλαιότερα νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ και στενός συνεργάτης του προέδρου κ. Χριστοβασίλη λέγοντας ( μετά το λιβανιστήρι για ΚΟΡΥΦΑΙΟ Περιφερειάρχη στην Ελλάδα ) ότι με τις δηλώσεις του υπέπεσε σε σφάλμα και τον κάλεσε , να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ο ίδιος την πρόταση εξαγοράς που έχει στα χέρια του.
    Ύστερα, από τις παραπάνω αντεγκλήσεις και αλληλοκατηγορίες , ο αγνός φίλαθλος κόσμος που αγαπάει τη φανέλα του ΠΑΣ και που δεν έπαψε ποτέ να τον στηρίζει -όχι από τη θέση του διακοσμητικού μέλους της Διοίκησης-, οφείλει να πληροφορηθεί την αλήθεια για την ¨ύποπτη¨ και σκοτεινή αυτή πρόταση εξαγοράς ώστε να γίνει πιο διακριτή η στόχευση.
   Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πρόταση αυτή δεν έχει καμία ομοιότητα με παλαιότερες παρεμβάσεις του κ. Καχριμάνη για αλλαγές στη Διοίκηση του ΠΑΣ . Μία μάλιστα , μας την εξομολογήθηκε με τα μελανότερα λόγια ο πρόσφατα βρισκόμενος στην πόλη μας πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ κ. Κούγιας , για την οποία και θα αναφερθούμε σε επόμενο σχόλιο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου