Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Άρχισαν τα όργανα…


 Άρχισαν   τα όργανα  στην παράταξη του κ. Φίλιου με πρωταγωνιστές πρόσωπα τα οποία στη  συνείδηση της κοινωνίας βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία  με την εξυπηρέτηση  του πολίτη και την υλοποίηση των όσων επαγγέλθηκαν προεκλογικά στον κόσμο.

  Ειδικότερα, τόσο ο κ. (Ν)άστος όσο και ο κ. Θεμελής   από τη θέση των απολογούμενων  πέρασαν στη σφαίρα των κατήγορων , επιρρίπτοντας  στο δήμαρχο Φίλιππα Φίλιο όλες τις ευθύνες για τη μη λειτουργία των οργάνων της παράταξης, την έλλειψη συντονισμού αλλά και την ευθύνη για το χειρισμό  της υπεξαίρεσης 1,360 εκατ.  ευρώ  από την ταμειακή υπηρεσία.

  Βέβαια, είναι να απορεί κανείς  με την κριτική  που  ασκείται για έλλειψη συντονισμού , για καθυστερήσεις εργασιών και έργων, για μη αλλαγή των αντιδημάρχων, για  διαγραφές προστίμων  κλπ , όταν συνυπεύθυνοι είναι οι ίδιοι, όπως για παράδειγμα ο κ. Θεμελής για τη λειτουργία της παράταξης και της ΔΕΥΑΙ ή ο κ. Νάστος  για τις  διαχρονικές  του κυβιστήσεις. Παράδειγμα πρόσφατο  αποτελεί η αποχώρηση από το δημ. Συμβούλιο για  θέμα της διαχείρισης των κονδυλίων της πολιτικής προστασίας   και την ίδια μέρα  στις τοπικές ειδήσεις  ανακαλούσε ανερυθρίαστα τα όσα σε βάρος του συναδέλφου του αντιδημάρχου  κ. Κατηρτσίδη είπε.

  Σίγουρα δεν  υπερασπίζομαι το δήμαρχο, ο οποίος έχει τις πρώτες ευθύνες αλλά δεν μπορώ να υιοθετήσω και την προσφιλή  διαχρονική τακτική των παραπάνω , που  εργολαβικά  ανέλαβαν  το νέο δημοτικό σχήμα όχι για να παραγάγουν  δημοτικό έργο αλλά για να κηδεμονεύσουν και τον επόμενο δήμαρχο  με σκοπό την εξασφάλιση της θέσης εξουσίας.

    Αγνοούν, βεβαίως τον ξενοδόχο και κυρίως αγνοούν τα ικανά στελέχη της παράταξης  που  στέκονται σιωπηλά  και κριτικά στις  δημοτικές εξελίξεις .

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου