Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΩΑΝΙΝΩΝ: Η κόκκινη κάρτα του Προέδρου.



     Κόκκινη κάρτα έδειξε  στη συνεδρίαση του δημ. συμβουλίου (15/10/2012)  ο πρόεδρος κ. Γιωτίτσας  στον  πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ  κ. Τσουμάνη .
     Συγκεκριμένα  στα ζητήματα που έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ν. Γκόντας   επί θεμάτων στενής αρμοδιότητας  και χειρισμών του κ. Τσουμάνη, ο πρόεδρος παρά  την έντονη  απαίτηση του κ. Τσουμάνη  και την υπόδειξη από μέρους του κ. Δημάρχου, αρνήθηκε να του δώσει το λόγο, τηρώντας  κατά  γράμμα τον κανονισμό ( αν και αυτό ελέγχεται).
ΣΧΟΛΙΟ:
    Άραγε,  είναι τόσο μύωπας, ώστε  να μην συλλαμβάνει  την ουσία και την αναγκαιότητα απάντησης των ερωτημάτων ή έχοντας  και αυτός καθοδηγούμενες συμπεριφορές και αρχηγικές βλέψεις, προσπαθεί με τέτοιο  αφελή τρόπο να βλάψει την παράταξή του,  μια και αγνόησε  το Δήμαρχο και δεν έδωσε τη δυνατότητα να απαντήσει ο καθ’ ύλην αρμόδιος κ. Τσουμάνης, προκειμένου να  ενημερώσει και διαφωτίσει το Σώμα.
 Ποιο είναι το ουσιαστικό καθήκον του προέδρου : Να ενεργεί  ως γραφειοκράτης ή να συμβάλλει στην ανεύρεση της αλήθειας  και όχι στη  συσκότισή της;
   Αναφορικά με την αντίδραση του κ Τσουμάνη,  η ιστορία του  δεν τον οδηγεί στο να  απευθυνθεί   για τα περαιτέρω στον νέο άνδρα της παράταξης τον κ. «  Καρχιμάκη».
www.kranasg.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου