Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

« ΤΡΙΠΛΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ »



 Νο1
 Σήμερα το Ελληνικό Έθνος γιορτάζει με ιδιαίτερη συγκίνηση την επέτειο της Επανάστασης του 1821.
   Στη μεγάλη αυτή διπλή μάλιστα γιορτή η Τ.Κ. Κουτσελιού απουσίαζε. Που μπορεί κανείς  να αποδώσει αυτή την περιφρόνηση  , όταν βλέπει το μνημείο στην πλατεία  του χωριού  αστόλιστο  και απεριποίητο ,με τη βροχή να κάνει το καθήκον της για να δεχθεί το «πεταμένο» στεφάνι χωρίς το τελετουργικό που του αρμόζει ;
 Δυστυχώς η τοπική εξουσία οδηγεί  σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς  την τοπική κοινωνία  σε διχασμό…




Νο2
Η  πολυπληθέστερη  και μεγαλύτερη Παιδική Χαρά του Κουτσελιού , της οποίας  ξηλώθηκαν  σε μια νύκτα τα όργανα  της, χωρίς να αντικατασταθούν ακόμη,  ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΣΤΗΚΕ (χαίρονται τα ζώα... και όχι τα παιδιά).



Νο3
Οι επαρχιακές οδοί  (2η κ 3η)  γέμισαν από επικίνδυνες και θα έλεγα φονικές λακκούβες. Οι φωνές των υπεύθυνων εκπροσώπων μας θα πρέπει να ενταθούν για να προλάβουμε τα χειρότερα. Μια τέτοια λακκούβα βρίσκεται  και στο πιο επικίνδυνο κυκλοφοριακό σημείο που βρίσκεται στην είσοδο των σχολείων  Κουτσελιού, όπου ασθενοφόρο  που πήγαινε  να παραλάβει  ασθενή  έπεσε στη λακκούβα και για να συνεχίσει το έργο του αντικαταστάθηκε  με άλλο με τις γνωστές  συνέπειες σε βάρος του επείγοντος περιστατικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου