Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

«Ο Γιώργος Κρανάς αποκαλύπτει και σφυροκοπά τις κλίκες και τις κομπίνες!» του Κ. Καλτσή


     Αγαπητοί μου Φίλοι  σας ενημερώνω ότι το βιβλίο μου ταξιδεύει με το τίτλο  «Τα του Δήμου… “εν δήμω”».   Με γεμίζει συγκίνηση η αποδοχή  του βιβλίου και ιδιαίτερα  οι  αναφορές, οι κριτικές  και οι επισημάνσεις   του  τύπου και του κόσμου πάνω στο περιεχόμενό  του .   Με χαρά θα αναδημοσιεύω  στον ιστότοπό  μου  τα σχόλια  και τις αφιερώσεις  των Εφημερίδων και γενικά των ΜΜΕ , αρκεί να τις πληροφορούμαι.

Ήδη σήμερα αναδημοσιεύω  την ανάρτηση του σχολίου που  δημοσίευσε  στον ιστότοπο «Sto tapsi .gr»  ο  έγκριτος  δημοσιογράφος Κώστα Καλτσής και τον ευχαριστώ, με τον τίτλο «Ο Γιώργος Κρανάς αποκαλύπτει και σφυροκοπά τις κλίκες και τις κομπίνες!»  "Τα του Δήμου... εν τω Δήμω", είναι ο τίτλος του βιβλίου του κ. Γιώργου Κρανά, πρώην δημάρχου του τ. Δήμου Παμβώτιδος. Να σας πω την αλήθεια, όταν μου το έδωσε είχα την εντύπωση ότι επρόκειτο για άλλη μια βαρετή αφήγηση μιας δημαρχιακής θητείας.
Έκανα λάθος! Με αιχμαλώτισε πρώτα απ όλα το εισαγωγικό σημείωμα της κόρης του κ. Πένυ Κρανά. Απλά, αφοπλιστικά, με μεστό λόγο κατεδαφίζει πολιτικά και κομματικά ταμπού!
Η συνέχεια συναρπαστική. Αποκαλύπτει πως έγινε το ξεπούλημα περιουσιακών στοιχείων του Δήμου και κανένας δεν τιμωρήθηκε, πως αγοράστηκε ένα μεταχειρισμένο λεωφορείο για καινούργιο και πάλι ουδείς τιμωρήθηκε, πως και γιατί διαφώνησε και συγκρούστηκε με τις κλίκες του τοπικού ΠΑΣΟΚ και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα, μέχρι και τον κ. Φίλιππα Φίλιο κατακεραυνώνει για την τακτική κουκουλώματος του σκανδάλου του ξεπουλήματος δημοτικής περιουσίας.
Ψάξτε το, ζητείστε το και θα με θυμηθείτε. Τον ευχαριστώ πολύ για το δώρο που μου έκανε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου